تبلیغات
كسب درامد از اینترنت كلیك تبلیغات پول پارو كنید - tragic/a good bread

tragic/a good bread

نویسنده :gh hk
تاریخ:دوشنبه 7 دی 1388-09:46 ب.ظ

به نام کسی که یادش در بهار من ، نامش در اندیشه من ، عشقش در قلب من ، کلامش در دفتر من ، دیدارش آرزوی من است
———————–

زندگی حکمت اوست…
زندگی دفتری از خاطره هاست…
چند برگی را تو ورق خواهی زد…
ما بقی را قسمت …
———————–
وقتی تنهاییم دنبال یک دوست می گردیم، وقتی پیداش کردیم دنبال عیب هاش می گردیم
وقتی از دستش دادیم دنبال خاطره هاش می گردیم…
و باز تنهاییم …
اس ام اس عاشقانه موبایل
———————–
همیشه گورستانی در قلبت برای خاکسپاری خطای دوستانت بساز
———————–
برای داشتن چیزی که تا به حال نداشتی
کسی باش که تا به حال نبودی

———————–
هرگاه شادم یاد تو غمگینیم می کند. هرگاه غمگینیم یاد تو شادم می کند
پس هر دو را دوست دارم چون حکایت از تو می کند…
———————–
غم هایت را بر روی شن بنویس تا باد آن را با خود ببرد
شادیهایت را بر روی سنگ بنویس تا برای همیشه باقی بماند…
———————–
داشتم اشک هایم را روی نامه ای عاشقانه با قطره چکان جعل می کردم ، خاطرم آمد شاید دلتنگ خنده هایم باشی
ببخش اگر این روز ها عشق با گریستن اثبات می شود …
———————–
عشق درد سری است که باید برای فراموش کردن ان عشق تازه ای را پیدا کرد

———————–
چشم هایت وقتی دروغ می گویی زیبا تر می شوند
اگر می خواهی زیبا ترین باشی همیشه به من بگو دوستت دارم ….

 

این نکات به شما در انتخاب کالسکه‌ای ایمن برای نوزاد کمک می‌کند:

  • اطمینان حاصل کنید که کف کالسکه به اندازه کافی پهن است تا از چپه‌شدن آن جلوگیری کند.
  • دنبال کمربندها و تسمه‌های ایمنی باشید که به طور محکم به چارچوب کالسکه بسته شوند.
  •  کاربرد سگگ‌های کمربند ایمنی باید ساده باشد.
  •  اطمینان حاصل کنید که چرخ‌های کالسکه را می‌توان به طور ایمن با ترمزهایش قفل کرد.
  •  اطمینان یابید که شکاف‌هایی که پاهای نوزاد را از آن رد می‌کنید، هنگامی که کالسکه را برای حمل نوزاد استفاده می‌کنید،‌ قابل بسته‌شدن هستند.

 زدگی را تسریع، فساد زدگی را تسهیل و ضایعات نان را تشدید می کند؛ قبل از سرد شدن کامل نان ها، آنها را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در پلاستیک دربسته بگذارید

 حرارت نان باعث کپک زدگی زودرس آن می گردد. از دسته کردن نان داغ جداً بپرهیزید

▪ نان خوب مستلزم داشتن آرد با کیفیت، نانوای خوب و نگهداری صحیح است؛

▪ همان گونه که بعضی از برنج ها پخت خوبی ندارند، آرد نامرغوب نیز پخت خوبی نخواهد داشت؛

▪ دادن نان کپک زده به گاوها مضر و سرطان زا است. در ضمن موجب آلوده شدن شیر آنها می شود؛

▪ در ایجاد ضایعات نان، مردم ۲۰ درصد، نانوایان ۳۰ درصد و آرد مصرفی ۵۰ درصد تأثیر گذارند؛

▪ خرید نان مازاد بر نیاز روزانه، یکی از علل افزایش ضایعات نان است. از خرید نان اضافی خودداری کنید؛

▪ از خوردن نان سبوس دار در وعده های غذای خود غافل نشوید؛ مصرف نان سبوس دار در هر وعده ی غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی را کاهش می دهد؛

▪ خوردن نان سبوس دار مانع از جذب سریع قند و چربی در خون می گردد؛

▪ نان های تیره (حاوی سبوس بیشتر) ارزش غذایی بالاتری نسبت به نان های سفید و روشن دارند؛
▪ قرار دادن نان در یخچال، بیات شدن نان را تسریع می نماید؛
▪ انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن، باعث تغییر حالت ظاهری، بیات شدگن زودرس، تسریع در کپک زدگی، تشدید ضایعات و ایجاد بیماری گوارشی می گردد؛
▪ قبل از سرد شدن کامل، نان را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در سفره در بسته نگهداری نمایید؛

▪ هنگام خرید نان حتماً یک سفره ی پارچه ای یا پلاستیکی به همراه داشته باشید؛

▪ نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود؛

▪ هر چه سبوس آرد بیشتر، ارزش غذایی آن نیز افزون تر و هرچه سبوس آرد کمتر، ارزش غذایی آن نیز کمتر و کیفیت نان نیز پایین تر خواهد بود؛

▪ بین حرارت، رطوبت و کپک زدگی رابطه ی مستقیم وجود دارد؛ در نتیجه نان هایی که به صورت داغ بر روی هم دسته شوند، محیط مناسبی را برای فساد میکروبی و کپک زدگی فراهم می سازند؛

▪ آرد حاصل از گندم تازه و نارس، باعث تولید نان های سفت و بدهضم خواهد شد؛

▪ نان خوب نانی است که آرد آن خوب، خمیر آن تخمیر شده، نانوایش ماهر و مصرف کننده ی آن واقف به اصول نگهداری صحیح باشد.

کدام نانها مفید و کدامیک مضر هستند؟

یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بسیاری از نان ها باعث اختلال در جذب املاح و مسمومیت با فلزات سنگین می‌شود. مرتضی صفوی افزود: نان‌هایی كه از آرد سبوس‌دار تهیه می‌شوند و با خمیر مایه و بدون استفاده از جوش شیرین به عمل می‌آید و با حرارتی ملایم، یكنواخت و شعله غیرمستقیم پخته می‌شود، سالم‌ترین نان‌ها هستند.

وی گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی مصرف جوش شیرین در واحدهای نانوایی را به علت پیدایش عوارض دستگاه گوارشی،اختلال در جذب املاحی مانند آهن، ممنوع كرده است.

این متخصص تغذیه اضافه كرد: نان‌هایی كه با استفاده از خمیر مایه تهیه می‌شود، از ارزش تغذیه‌ای بالایی برخوردارند، قابلیت هضم خوبی داشته و ضایعات و دورریزی آنها بسیار كمتر از نان‌های تهیه شده با جوش شیرین است و عطر و بوی این نان‌ها به هیچ‌وجه قابل قیاس با نان‌های جوش شیرین‌دار نیست و ماندگاری بهتری دارند.

صفوی افزود: ویژگی‌های یك نان خوب را می‌توان داشتن ظاهر خوب كه نان كاملاً برشته، پخته شده و در سطح نان سوختگی مشاهده نشود، طعم مناسب كه نان دارای طعم، مزه و بوی خوشایند و عاری از جوش‌شیرین باشد.داشتن بافت مناسب كه نان دارای بافت نرم و یكنواخت ناشی از تخمیر با خمیر مایه داشته باشد و قابلیت برش پذیری‌ نان مطلوب باشد است.

وی اضافه كرد: مغذی بودن نان نیز مهم است.نان‌هایی كه با آردهای كامل و سبوس‌دار تهیه می‌شود، نسبت به نان‌های تهیه شده با آرد سفید به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارند و مصرف روزانه آنها می‌تواند مقداری از نیاز روزانه بدن به املاح، پروتئین، فیبر و ویتامین‌ها را تأمین كند.

این متخصص تغذیه گفت: نان سنگك در صدر نان‌های ایرانی قرار دارد و از آرد سبوس‌دار می‌شود.از ویژگی‌های خوب این نان طعم، عطر، مغذی بودن و قابلیت سیركنندگی آن است. نان سنگك به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر، هضم آسانی داشته و بسیار مورد توجه متخصصان تغذیه است.

صفوی اضافه كرد: نان بربری نیز یكی از مطلوب‌ترین نان‌های ایرانی به شمار می‌آید، به شرطی كه خمیر آن با استفاده از خمیر مایه تهیه شده باشد و تخمیر در آن صورت پذیرد و در درجه حرارت یكنواخت و ملایم پخت شود.

این متخصص تغذیه افزود:در سال‌های اخیر برخی از نانوایان به دلیل عدم آگاهی و به منظور صرفه‌جویی در وقت و هزینه خمیر بربری را با جوش‌شیرین به عمل می‌آورند كه ارزش غذایی و زمان ماندگاری نان كاهش یافته، دور ریزی و ضایعات آن افزایش پیدا می‌كند.

وی گفت: متأسفانه از جوش‌شیرین در نان بربری نیز استفاده می‌شود،در حالی كه می‌توان با جایگزین كردن موادی مناسب،آن را از این بخش حذف كرد.در زمان‌های قدیم شاطرها، مایع رومال تهیه شده از زرده تخم‌مرغ را بر روی سطح رویی خمیر می‌كشیدند تا علاوه بر خوش رنگ شدن سطح و نرم شدن بافت، ارزش غذایی نان بربری افزایش پیدا كند كه متأسفانه امروزه برای كاستن هزینه‌ها و صرفه‌جویی اقتصادی، این كار انجام نمی‌شود.

صفوی افزود: آمارها نشانگر مصرف بالای نان‌های لواش و تافتون در بین ایرانیان است. این نان‌ها مورد پسند افراد است اما متأسفانه این نان‌ها ارزش غذایی بالایی ندارند و معمولاً با افزودن جوش‌شیرین و مقدار زیادی نمك تهیه می‌شود.

این متخصص تغذیه گفت: این نان‌ها به دلیل كوتاهی مدت زمان تخمیر و پخت، دورریزی و ضایعات زیادی دارند و مصرف زیاد این نان‌ها مشكلاتی از قبیل اختلال در جذب املاح و مسمومیت با فلزات سنگین را برای افراد به وجود می‌آورد.

 نكته هاى طلایى براى پخت یک نان عالى

شاید تهیه نان مصرفى روزانه در خانه ممكن نباشد اما هر چند گاه یك بار پختن یك نان یا نان شیرینى خانگى خالى از لطف نیست چرا كه در خانه عطرى دلپذیرتر از بوى نان تازه نیست.

طبخ نان هاى سنتى ایران شاید با امكانات خانگى ممكن نباشد اما بسیارى از نان هاى حجیم و نیمه حجیم و همچنین نان صبحانه را مى توان در خانه تهیه كرد. پختن چنین نان هایى كار چندان دشوارى نیست اما دانستن نكات كوچك كلیدى در طبخ انواع نان مى تواند ضمن آسان تر كردن كار شما تهیه محصولى خوب را نیز تضمین كند. پیش از هر چیز باید با نقش هر یك از مواد اولیه نان و رعایت نكات لازم درباره آنها آشنا شوید:
- مایه خمیر یكى از مواد مورد نیاز جهت عمل آوردن خمیر نان است. اگر از مایه خمیر خشك استفاده مى كنید حتماً از تازگى آن اطمینان حاصل كنید. مایه خمیر خشك بسته بندى شده كه در سوپرماركت ها به فروش مى رسد. اغلب داراى تاریخ تولید و انقضاى مصرف یا «بهترین زمان مصرف» است. به این تاریخ ها توجه كنید.

- مقدار آبى كه در طبخ نان با هر نوع آرد مصرف مى شود متفاوت است و به میزان گلوتن موجود در آرد و دماى آشپزخانه بستگى دارد. بنابراین آب یا مایعات جانشین آن مانند شیر را به تدریج به آرد اضافه كنید تا خمیر بافت مورد نظر را پیدا كند. دماى آبى كه براى تهیه خمیر از آن استفاده مى كنید نیز بسیار مهم است. اگر در دستور تهیه خمیرتان مایه خمیرخشك باید در آب یا مایع دیگرى به جاى آن حل شود بهترین دما براى آن حدود ۴۳ تا ۴۸ درجه سانتیگراد است. اما چنانچه آب را باید به مخلوط آرد با سایر مواد خشك اضافه كنید مى توانید از دماى بالاترى كه حدود ۴۸ تا ۵۴ درجه سانتیگراد است استفاده كنید. بهتر است تا وقتى تجربه كافى براى حدس زدن صحیح دماى آب را به دست نیاورده اید از یك دماسنج مخصوص آشپزى استفاده كنید.

- آردى كه به كار مى برید باید از نوع مناسب براى تهیه نان مورد نظر شما باشد و از هر نوعى اعم از سفید تا سبوس دار كامل كه هست، مرغوب باشد. از به كار بردن آرد شیرینى پزى براى طبخ نان ها اجتناب كنید زیرا در این نوع آرد پروتئین هاى گلوتانین و گلیادین كه مسبب به وجود آمدن ماده اى به نام گلوتن و در نهایت ورآمدن خمیر هستند به اندازه كافى وجود ندارند. بنابراین آرد مصرفى را از نانوایى ها خریدارى كنید.

- چربى ها، روغن و كره اى كه در طبخ نان به كار مى رود موجب نرم شدن بافت و طعم بهتر آن مى شود. نان هایى كه در آنها نوعى چربى به كار رفته نرم تر و تردتر هستند و از رطوبت بیشترى برخوردارند، اما توجه داشته باشید از كره هاى كم چربى استفاده نكنید زیرا این محصولات اغلب حاوى مقدار بیشترى آب هستند و موجب سست شدن خمیر و پف نكردن نان مى شوند.

- تخم مرغ موجب غنى تر شدن طعم و رنگ نان مى شود.

- وجود كمى شكر در مواد اولیه نان باعث فعال شدن مایه خمیر شده و با تولید دى اكسید كربن به ورآمدن خمیر و پف كردن نان كمك مى كند.
- نمك یكى از مواد الزامى در طبخ همه نان ها است. حضور نمك فعال شدن مایه خمیر را كنترل مى كند و از پف كردن بیش از اندازه نان جلوگیرى مى كند. نمك همچنین براى شكل گرفتن گلوتن نیز ضرورى است و به ازاى هر نیم كیلو آرد باید دست كم یك قاشق چایخورى نمك اضافه كنید. نمك را هرگز به مایه خمیر اضافه نكنید زیرا مانع از فعال شدن آن مى شود. نمك را ابتدا به آرد افزوده و سپس مایه خمیر را به آن بیفزایید.

- موادى كه روى سطح خمیر نان مى مالید نتایج متفاوتى را بر روى نان طبخ شده تولید مى كنند. مالیدن زرده تخم مرغ روى خمیر موجب مى شود نان پس از پخت سطحى براق و طلایى یا قهوه اى روشن داشته باشد و اغلب از آن براى چسباندن موادى مثل دانه كنجد یا سبزى هاى مختلف روى نان استفاده مى شود. اگر شیر روى خمیر بمالید نان سطحى برشته و خشك خواهد شد. اسپرى كردن آن روى خمیر نان در حین پخت موجب خشك تر شدن سطح روى آن مى شود.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
онлайн кредит на карту без отказа
شنبه 22 اردیبهشت 1397 09:12 ق.ظ
кредиты онлайн на банковскую карту
взять кредит без инн
кредиты через интернет на карту
кредит 24/7 на карту
микрозайм онлайн украина
займ онлайн на карту без паспорта
кредит готівкою онлайн на картку
feet complaints
شنبه 18 شهریور 1396 03:43 ق.ظ
Thanks to my father who informed me on the topic of this
webpage, this web site is in fact remarkable.
How do you strengthen your Achilles tendon?
دوشنبه 16 مرداد 1396 05:57 ق.ظ
bookmarked!!, I love your web site!
vincenzasnay.hatenablog.com
یکشنبه 15 مرداد 1396 02:31 ب.ظ
Thank you, I've just been searching for information about this subject for a while and
yours is the greatest I've found out till now. However, what in regards to the conclusion? Are you sure about the source?
petronilabuswell.wordpress.com
شنبه 7 مرداد 1396 11:27 ب.ظ
I am regular visitor, how are you everybody? This post posted at this website is
in fact good.
Can better posture make you taller?
چهارشنبه 4 مرداد 1396 12:39 ب.ظ
Hi would you mind letting me know which web host you're working with?
I've loaded your blog in 3 different browsers and I
must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a
good hosting provider at a fair price? Thank you, I appreciate it!
manicure
یکشنبه 20 فروردین 1396 02:11 ق.ظ
I'm excited to discover this page. I wanted to thank
you for your time due to this fantastic read!! I definitely savored every part of it and I have you saved to fav to see new things on your site.
manicure
سه شنبه 15 فروردین 1396 09:38 ق.ظ
Write more, thats all I have to say. Literally, it
seems as though you relied on the video to make your point.
You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence
on just posting videos to your site when you could be giving us something informative
to read?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




Admin Logo
themebox Logo